Táncos tudnivalók hölgyeknek

Félhomály, kellemes zene és Ő...


Lehet, hogy már számtalanszor elképzelted milyen lenne táncolni Vele azonban valamilyen okból ez eddig nem valósult meg. Amennyiben a partnered úgy érzi, hogy bármilyen okból a tánc távol áll tőle, esetleg nem neki való, kérd meg, hogy olvassa el honlapunkon a Tudnivalók Uraknak részt.

Esetleg nem is a Te ötleted a közös táncolás hanem a kedvesedé? Bárhogy is legyen, lehetőséget szeretnénk teremteni arra, hogy szíved választottja elhívhasson egy táncos randevúra, melyet eddigi táncos tapasztalatotoktól függetlenül mindketten élvezni fogtok.

Az órán a hangsúly az együtt táncoláson lesz, melynek során a nő természetes érzékenysége, kifinomult érzékelése és szépség iránti fogékonysága fogja őt a férfi által vezetett tánclépések tökéletes kifejezőjévé tenni. A tánc során a férfi biztos keretet fog adni ahhoz, hogy szíve hölgye teljes valójában tündökölhessen. Bízd magad bátran partneredre, várd kíváncsian a következő lépést.
Fogad hát el a meghívást erre a különleges randevúra, készülj rá kíváncsian és izgatottan akárcsak az első randevútokra.

A ruha megválasztásakor tartsd szem előtt a kényelmet és szabad mozgást, de bátran felveheted azt a kis ruhát, együttest melyet a különleges alkalmakra tartogatsz. A helyszínen öltözö biztosított. Egyes feladatok során le fogunk hajolni és guggolni - kérjük ügyelj arra, hogy a ruha ne zavarjon ebben.
Tánchoz ajánlott a könnyű, kényelmes cipő, pld. egy sarkat tartó nyári szandál vagy balerina cipő. A sportcipő talpa tapadhat a táncteremben, ami megnehezíti a lépések kivitelezését, lekövetését így azt nem javasoljuk.
Lesznek gyakorlatok, melyeket zokniban fogunk végezni, ehhez vastagabb, puha, kímélést nem igénylő zoknipárt javaslunk. Természetesen bármilyen zokni megfelel a célnak. A harisnya túl vékonynak és sérülékenynek bizonyulhat.