Menyasszonyok részére


Amennyiben a partnered úgy érzi, hogy bármilyen okból a tánc távol áll tőle, esetleg nem neki való, kérd meg, hogy olvassa el a Vőlegények figyelmébe részt.

menyasszony


Megkérte a kezed!!! Egy álom válik valóra! :)


Szeretnéd ha minden tökéletes lenne és lehet már sok részletet elképzeltél köztük egy közös táncot is életetek Nagy Napján.


Persze sok a teendő, ruhaválasztás, ruhapróbák, szervezkedés, ezernyi apróság...


Az is lehet, hogy a párod ötlete a tánc, te pedig nem is tudod hogyan állj a kérdéshez, hiszen még sosem táncoltatok együtt, pláne ennyi ember előtt...


Az esküvői táncórák egészen különleges randevú alkalmak lehetnek az esküvői szerveszkedés ideje alatt is, amikor teljesen egymásra koncentrálhattok.


A felkészülés alatt a betanulandó tánclépéseket mindig könnyen elsajátítható részletekre fogok bontani és használható útmutatást fogok adni ahhoz, hogyan tudod az adott lépést lekövetni és annak tökéletes kifejezőjévé válni.

A kiegészítő gyakorlatok révén pedig mindig gyorsan egymásra fogtok tudni hangolódni az órákon és az elemetekben lesztek - a tánc során a partnered biztos keretet fog adni ahhoz, hogy elengedhesd magad és gondtalanul tündökölhess.

Bízd magad a partneredre, engedd át magad az érzéseknek, természetes érzékenységednek, kifinomult érzékelésednek és szépség iránti fogékonyságodnak.

Várd kíváncsian mit hoz ki párodból a tánc és élvezd ahogy magabiztosan vezet téged ebben a közös kalandotokban ;)