Táncos tudnivalók uraknak


Ki ne szeretné kedvesét boldognak, mosolygósnak látni? De valljuk be őszintén, a közös tánc gondolata általában a hölgyekben gyakrabban fogalmazódik meg és ezzel akaratlanul is komoly kihívás elé állíthatják a férfit aki a kedvükben szeretne járni.
Bármilyen is a hozzáállásod a tánchoz, táncolni óhajtó partnered máris szerencsésnek mondható ha ezeket a sorokat olvasod. Részünkről mindent meg fogunk tenni, hogy a kihívást kellemes kalanddá alakítsuk át, melyet Te is élvezni fogsz.

Amennyiben a tánc inkább a Te ötleted, kérd meg partneredet, hogy olvassa el a Tudnivalók Hölgyeknek részt.


A Pártánc óra alaphelyzetét egy táncos randevú adja, melyre elhívod kedvesedet. Az órán a hangsúly az együtt táncoláson lesz, előtérbe helyezve a férfi természetes aktív, vezető, biztonságot nyújtó és erőt sugalló szerepét, melyre a nő bizalommal, odafigyeléssel és a rá jellemző természetes érzékenységgel, fogékonysággal reagál.
A tánclépéseket az adott táncra jellemző alaplépések adják, melyek könnyen elsajátítható részletekre lettek bontva. A férfiak használható útmutatást kapnak ahhoz, hogyan tudják az adott lépést levezetni kedvesüknek. Íly módon a férfiak kellő magabiztosságra fognak szert tenni a táncban. A hölgyek elégedett mosolya, rajongása garantáltan nem fog elmaradni a tánclépések levezetése során.

Javasolt öltözet: a ruházat megválasztásakor a mozgás szabadságát és a kényelmet vedd figyelembe, azonban mindenképpen jelezd kedvesednek az öltözködéseddel is, hogy egy különleges alkalomról van szó, hiszen egy táncos randevúra hívtad őt. Meglepheted pl. egy különleges ing, vagy nyakkendő megválasztásával, melyet különösen kedvel rajtad.
Cipő: tánchoz javasolt egy kényelmes félcipő. A sportcipő talpa tapadhat a táncteremben, ami megnehezíti a lépések kivitelezését, levezetését így azt nem javasoljuk.
Zokni: lesznek gyakorlatok, melyeket zokniban fogunk végezni, ehhez vastagabb, puha, kímélést nem igénylő zoknipárt javaslunk. Természetesen bármilyen zokni megfelel a célnak.

Figyelem! A tánc komoly függőséget okozhat, melyet az alábbi kísérő tünetek jellemezhetnek:
- sportos megjelenés
- megerősödött önbizalom
- magabiztosság az élet egyéb területein is
- fittség és kirobbanó erő érzete
- stressz csökkenése
- életreszóló szenvedély és meghittség a párkapcsolatban